Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

5 poäng i SvD och 4 poäng i DI till Gérard Bertrand

“Från soliga läget La Clape, vid medelhavskusten i Languedoc, levererar Gérard Bertrand maffiga viner av grenache, syrah och mourvèdre. Vinets täta, mörka frukt-, ört- och fattoner, gör sig bra till rosmarinkryddat lamm, gärna med ugnsrostad aubergine och paprika

 

Recension SvD 5 poäng

5p – Svenska Dagbladet Näringsliv, mars 2016

 

4 poäng dagens industri

4p – Dagens industri, maj 2016

 

Prova vinet idag

Château L'Hospitalet La Réserve Rouge

Château L’Hospitalet La Réserve Rouge

Art nr: 7314201

175:-

Volymen är 750ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.