Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Murrieta hyllas av Tim Atkins

Tim Atkin, Master of Wine och en av Storbritanniens ledande vinjournalister samt internationellt erkända vinexperter gör varje år en klassificering av Riojaviner enligt samma modell som vinslotten i Bordeaux är klassificerade efter*. I Primera Categoría (dvs. motsvarande ”Premiuer Cru/First growth”) placerar Atkins precis som förra året Marqués de Murrieta!

Han utser även Marques de Murrietas vinmakare María Vargas till ”Årets vinmakare” och Castillo white Ygay 1986 till ”Årets bästa vita vin”.

 

(*Det var 1855 som slotten i Bordeaux klassificerades i fem olika nivåer och de slott som utsågs till de bästa då – Premier Cru – är i dag bland världens dyraste och mest eftertraktade viner. Premier Cru-slotten i Bordeaux är Château Lafite Rothschild, Château Latour, Château Margaux, Château Haut-Brion och Château Mouton Rothschild.)

 

 

Hela recensionen om Marques de Murrieta hittar du här »

 

 

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.