Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Barbaresco Prunotto – En bra Nebbiolo tycker Allt om Vin

”Stor och rejäl med snygg doft av rosor och pomerans, och smak av mörka körsbär och kanel.”

– Andreas Grube, Allt om Vin, nr 3, 2017

 

Beställ Barbaresco Prunotto idag!

Prunotto Barbaresco

Prunotto Barbaresco

Art nr: 2201301

239:-

Volymen är 750ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.