Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

White Guide
In English En français

Villa Antinori 7/10 – Recension i Göteborgs-Posten

”Markiserna i familjen Antinori har varit i vinbranschen sedan 1300-talet. Det här vinet har de gjort sedan 1928. Ett påtagligt vin med doft av körsbär och choklad i stram stil. Prova till en söndagsstek på italienska, brässerad i tomat, vin, lök, svamp och örter.”

– Marie Oskarsson, GP 25 februari 2017

 

 

Beställ Villa Antinori idag!

Villa Antinori

Villa Antinori

Art nr: 230001

150:-

Volymen är 750ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.