Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Fina betyg till Aretey Brut Reserva

86 poäng i Livets Goda

”Det här är en pigg och fräsch liten kava som bjuder på inslag av citrus, päron och äpple. Den är torr och uppfriskande i all sin enkelhet och fyller sitt syfte. Syran och moussen ger lite vindar från champagne, även om det naturligtvis framgår tydligt att ursprunget är något annat.
Här får du en anständig kava till ett anständigt pris.”

– Livets Goda nr 113, 2017

 

Favorit just nu

”Ambitiös kava som fått extra djup och karaktär av – för vinstilen – lång lagring på jästfällningen: 15 månader. Den friska cavafräschören i form av citrus, päron och gröna äpplen spelar förstafiolen, men ackompanjeras snyggt av mer mogna gula äpplen och en antydan till nötighet. Enkelt, anspråkslöst och gott – och i prisklassen definitivt ett ess.”

– SvD Perfect Guide 4 mars 2017 – Andreas Grube

 

Prisvärd

”Liten, enkel men ursprungstypisk doft av gula frukter. Kort, hygglig smak med ursprungstypisk liten jordbeska.”

– Allt om vin nr 3 2017

 

 

Beställ Aretey Brut Reserva här

Cava Aretey Brut Extra

Cava Aretey Brut

Art nr: 7605601

95:-

Volymen är 750ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.