Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer

Pol Roger Brut Reserve med parmesanvåfflor och löjrom

En lyxig och ganska matig förrätt eller mellanrätt. Våfflorna garneras med gräddfil, finhackad rödlök, finhackad gräslök och löjrom (eller någon annan god rom). Kombinationen löjrom och champagne är oslagbar och den lilla ostsmaken ger än mer komplexitet.

Pol Roger Brut Reserve med parmesanvåfflor och löjrom

Ingredienser


Det här behövs till 4 personer:

100 gram smör

4.5 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

2 ägg

4 dl standardmjölk

1 dl riven parmesan eller annan hård ost

 

Gör så här


  1. Smält smöret och låt det svalna.
  2. Blanda mjöl och bakpulver och rör sedan ner övriga ingredienser.
  3. Låt smeten vila 30 minuter och grädda sen i välsmort våffeljärn.
  4. Servera genast. Lägg tillbehören i skålar på bordet så att var och en kan ta för sig.
  5. Västerbottenost är ett bra alternativ till parmesan, lagrad prästost, svecia el liknande blir också gott.

Tillbehör: löjrom, gräddfil, finhackad rödlök, gräslök.

Servera tillsammans med ett glas Pol Roger Brut Reserve

 

Att dricka till måltiden

Pol Roger Brut Reserve

Art nr: 754901

415:-

Volymen är 750ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.