Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Nivole – Recension i Allt om Mat

Nivole Moscato d’Asti 2016, 79 kr, nr 7787

Italien, Piemonte

 

”Lättsamt pärlande med toner av päron, honung, rosor och citrus. Balanserad sötma”.

– Allt om Mat, maj 2017

 

Nivole Moscato d'Asti kan beställas här

Nivole Moscato d'Asti

Nivole Moscato d’Asti

Art nr: 778702

82:-

Volymen är 375ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.