Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Vit Côtes du Rhône och Vårprimörer

Recept på ångade primörer med citron och fetaostcrème, perfekt tillbehör till kyckling eller fläsk kött.

Vårprimörer med Mont Redon Côtes du Rhône blanc

 

Ingredienser


1 knippe sparris

1 knippe små fina morötter med blast

1 knippe vårlök

2st citroner

Salt, peppar och olivolja

 

Fetaostcrème

1 pkt Fetaost

1 burk lätt crème fraiche

Honung

Vitpeppar, salt

Gör så här


  1. Smula Fetaosten och blanda med crème fraichen, smaka av med lite honung, salt och vitpeppar. Toppa med olivolja.
  2. Putsa/skölj rotfrukterna. Blanchera dem i rikligt saltat vatten i cirka 5 minuter. Börja med att lägga i morötterna sedan löken efter 1 min och sist sparrisen efter ytterligare 1 minut. Lägg upp på ett fat och smaksätt med en god olivolja, salt, peppar och citron.Servera till fläskkött eller varför inte en helgrillad vårkyckling.

 

Vintips! Mont-Redon Côtes du Rhône Blanc

Cotes-du-Rhone Reserve Blanc

Côtes-du-Rhone Réserve Blanc

Art nr: 281301

115:-

Volymen är 750ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.