Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Maximala poäng i DN för Rivesaltes

Rivesaltes Ambré 1985, Gerard Bertrand, 110 kr, nr 8381

Frankrike, Languedoc-Roussillon


DN 5 poäng

Fenomenalt chokladvin

”Moget och komplext tillskott på starkvinshyllan. 100 procent grenache med över 30 år på nacken bjuder på massor av nötter, dadlar, fudge och apelsinskal. Påminner en smula om en mogen rustik tawny port. Fenomenalt chokladvin.”

– DN, juni 2017

 

Rivesaltes Ambré 1985 kan beställas här

Rivesaltes Ambré 1985

Rivesaltes Ambré 1985

Art nr: 838102

110:-

Volymen är 375ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.