Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Höga poäng till Black Stallion Napa Valley Chardonnay

Black Stallion Napa Valley Chardonnay, Black Stallion Estate Winery, 196 kr, nr 75360

USA, Kalifornien


Livets Goda 89 p

”Bra ursprungstydlighet. Vin med läckra smörnötiga toner från faten som tillsammans med vit persika, päron, citrus, tropiska vindar och instick av vegetala slag i den rena frukten, liksom en lätt stenig mineralisk bas som ger en fräschör, skapar en trivsam smakupplevelse.”

– Livets Goda, september 2017

 

Vinet kan beställas här

Black Stallion Napa Valley Chardonnay

Black Stallion Napa Valley Chardonnay

Art nr: 7536001

199:-

Volymen är 750ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.