Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Delas Chante-Perdrix Cornas får bra betyg

Delas Chante-Perdrix Cornas, 339 kr, nr 2274

Frankrike, Rhône


Livets Goda 91 p

”Detta vin har huserat på marknaden nåt år nu men har i dagsläget vilat till sig i butelj mycket väl. 100% syrah som ger oss mörka bär, lakrits, tobak och krydda och bekläs med en syrlig string från röda körsbär och vinbär. De vegetala vindarna bestjälkas varsamt tillsammans med hint av rosmarin, kryddan är vitpepprig och mineraliska tonerna silkigt ”sandiga”. Det blir både fräscht sansad kraft och elegans. Njurbart kort och gott.”

– Livets Goda, september 2017

 

Delas Chante-Perdrix Cornas kan beställas här

Cornas Chante Perdrix

Delas Chante-Perdrix Cornas

Art nr: 227401

339:-

Volymen är 750ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.