Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

DN imponeras av Les Murelles Bourgogne Chardonnay

Les Murelles Bourgogne Chardonnay, Roux Pere & Fils, 149 kr, nr 5837

Frankrike, Bourgogne


DN 4 poäng

”Chardonnay från Bourgogne som gynnats av årgångens generösa väder. Mogen gul frukt håller upp ekfatsrostningen rätt bra med ett aromatiskt resultat av brynt smör, grillad citron och lite hasselnöt. Smaken instämmer med en något vaxig textur och lite beska i slutet. Godkänt och gott till alla slags sallader där rostade nötter får dominera.”

– DN, augusti 2017

 

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.