Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Nylanserade Marqués de Murrieta Gran Reserva får höga poäng

2010 Marqués de Murrieta Gran Reserva
249 kr, nr 97003

Spanien, Rioja

”Ett djupt, rikt och fylligt vin med nyanserad, solmogen frukt, härlig balans, läcker syra och inslag av mörka körsbär, tranbär, granatäpple, te, mandariner, vingummin, mineraler och fat. En stereofonisk symfoni av klassisk och moderna rioja. Drick 17-30.”

– Dina Viner, oktober 2017

 

Beställ Marqués de Murrieta Gran Reserva här

Gran Reserva

Gran Reserva

Art nr: 9579001

299:-

Volymen är 750ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.