Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Fin recension till Les Murelles Bourgogne Chardonnay i Metro

Les Murelles Bourgogne Chardonnay får toppbetyg av SvD

Les Murelles Bourgogne Chardonnay, Domaine Roux
79 kr, 375 ml, nr 5837

Frankrike, Bourgogne

En bättre halvflaska

”Jag har kylskåpet fullt av slattar som jag någon gång tänker att jag ska koka sås på. Men istället för att köpa hela flaskor och inte dricka upp dem kan man lägga pengarna på en bättre halvflaska. Det här vinet har inslag av både citrus och gul frukt. Det har en fin balans mellan syra och smörighet och passar perfekt till en fiskgryta.”

– Clara Grabe, Metro, november 2017

 

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.