Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Hälsningar från Toscana

Hälsningar från Toscana där Antinoris vinmakare Renzo Cotarella berättar om skörden 2017. En ovanligt varm höst har gett en 30% mindre skörd men med otroligt bra kvalitet på druvorna. Särskilt Sangiovesedruvorna har fått mycket färg och smak. Vi ser fram emot att prova årgång 2017 om ett par år!

 

Villa Antinori, 150 kr, nr 2300

Italien, Toscana

Recension SvD 5 poäng

”Familjen Antinori hör till långliggarna på bolaget. Sedan 1955 har detta sangiovesebaserade vin matchat såväl pasta som köttgryta.”

– SvD, november 2017

 

Villa Antinori

Villa Antinori, artikelnummer 2300

Villa Antinori

Art nr: 230001

150:-

Volymen är 750ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.