Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Wine Maker’s Dinner på Ulriksdals Värdshus 6 februari!

Wine Maker’s Dinner på Ulriksdals Värdshus! Träffa Alberto från Michele Chiarlo i Piemonte som berättar om vinerna från Barolo och Barbaresco samtidigt som du njuter av en fyrarätters meny signerad Tommy Myllymäki.

Pris: 995 kr för mat och vinpaket.

Anmäl dig till info@ulriksdalsvardshus.se, begränsat antal platser, först till kvarn.

Se menyn här ⇒

 

 

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.