Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Mouton Cadet Reserve Saint-Émilion – FYND!

Mouton Cadet Reserve Saint-Émilion, Baron Philippe de Rotschild, 159 kr, nr 70617

Frankrike, Bordeaux

Fynd!

”Ungdomlig och ännu lite blyg generisk bordeaux som lyfter med lagring eller några timmar på karaff. Till lammrumpa med rosmarin och vitlök.”

– Allt om Vin, februari 2018

 

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.