Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Rubesco – ett fynd enligt Allt om Vin

Rubesco, Lungarotti, 99 kr, nr 2942

Italien, Umbrien

Fynd!

Allt om Vin 3 stjärnor

”Rustikt och lite eldigt i enkel och rättfram stil. Mörk frukt och gott om krydda. Härligt matvin till rustik mat.”

– Allt om Vin, februari 2018

 

Beställ Rubesco här

Rubesco

Rubesco

Art nr: 294201

109:-

Volymen är 750ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.