Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Wine Maker’s Dinner på Winery Hotel 7 mars!

Wine Makers Dinner 7 mars

Den 7 mars är det Wine Maker’s Dinner på Winery Hotell i Stockholm. Då får ni chansen att uppleva en 4 rätters middag och prova fantastiska viner från det franska vinhuset Trimbach. Vinproducenten Anne Trimbach är själv på plats och guidar er genom vinerna.

Missa inte detta! Onsdag 7 mars, kl 19:00.

Bokningen sker direkt hos Winery Hotell.

 

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.