Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Missa inte Wine Maker’s Dinner 5 och 6 april!

 

Nu har du chansen att säkra din plats till exklusiva Wine Maker’s Dinner på Leif’s Bar & Grill på Hotel Tylösand!

Upplev en middagsupplevelse utöver det vanliga. Kvällen startar med en vinprovning där Gérard Bertrands vinmakare Stephane Queralt och Ward Wines sommelier Fredrik Wendschlag lär er allt ni behöver veta kring producentens fantastiska viner. Därefter följer en specialkomponerad meny, framtagen för att harmoniera med de utvalda vinerna.

Klicka på länken för att läsa mer om dessa magiska kvällar, ta del av menyn i sin helhet och boka din plats.


Vad: Wine Maker’s Dinner
När: Torsdag 5 april och Fredag 6 april
Var: Leif’s Bar & Grill, Hotel Tylösand

 

Winemakers Dinner Ward Wines

 

Hospitalet

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.