Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Entrecôte + brynt smörsås + Saint-Emilion = sant

Entrecôte + brynt smörsås + Saint-Emilion = sant

En lyxig men relativt enkel rätt att tillreda är entrecôte serverat med en sås av brynt smör, smaksatt med dragon och syrad lök, och till det är en grönsallad eller frasiga pommes frittes. En fet och samtidigt frisk sås passar perfekt till Mouton Cadet Réserve Saint-Emilion.

Ingredienser


Brynt smör med dragon och syrad lök
3 msk finhackad rödlök
3 msk rödvinsvinäger
3 msk smör
2 msk hackad färsk dragon
Flingsalt och svartpeppar

Gör så här


Låt vinägern koka ihop med den finhackade löken tills all vinäger är inkokt i löken. Bryn smöret så det får en gyllenbrun färg men var noga så det inte blir bränt, och tillsätt det till löken. Avsluta med att blanda ner dragon och smaksätt med salt och peppar.

Servera till nygrillad eller stekt entrecôte och frasiga pommes frites.

 

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.