Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Pol Roger Brut Rosé prisades två gånger om i Vinordic Wine Challenge 2018!

Under årets Vinordic Wine Challenge vann Pol Roger Brut Rosé två fina priser:

 

GOLD TROPHY

sparkling rosés/champagne

 

BEST VALUE

sparkling rosés/champagne

 

Beställ Pol Roger Brut Rosé här

Pol Roger rosé

Pol Roger Brut Rosé 2009

Art nr: 7707101

570:-

Volymen är 750ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.