Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Sprit-nyhet! Vieux Marc de Châteauneuf-du-Pape

Den 1 juni lanserar vi Vieux Marc de Châteauneuf-du-Pape från Château Mont-Redon.

Marc tillverkas av resterna vid vintillverkning. När man pressar druvor till vin blir druvskal och stjälkar över och dessa kan destilleras till sprit. Denna Marc är gjord på skalresterna från produktionen av Mont-Redons världsberömda Châteauneuf-du-Pape-vin. Destillationen sker i pot-still. För att kallas ’Vieux’ måste en marc lagras på ekfat i minst 3år. Denna marc lagras i minst 10 år! 8 år på nya franska ekfat och sedan ytterligare mellan 2- 4år på gamla ekfat. Passar utmärkt att njuta av som avec efter en god måltid, serveras rumstempererad i en cognacskupa. Meditation!

Upptäck Vieux Marc de Châteauneuf-du-Pape

Vieux Marc de Châteauneuf-du-Pape

Vieux Marc de Châteauneuf-du-Pape

Art nr: 17001

399:-

Volymen är 700ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.