Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Högsta betyg i DN till Minuty Prestige 2017

 

Minuty Prestige 2017, 149 kr, nr 79353

Frankrike, Côte de Provence

 

DN 5 poäng”Den något dyrare varianten av Minuty’s roséer är väl investerade kronor. Här finns betydligt mer av allt utan att det blir bredaxlat eller eldigt. Friska toner av smultron och blodapelsin går i ton med nätta gröna örter och mineral. Väcker längtan till en barstol vid Medelhavet och en oläst dagstidning.”

– Alf Tumble, Dagens Nyheter

Upptäck Minuty Prestige

Minuty Prestige

Minuty Prestige

Art nr: 7935301

159:-

Volymen är 750ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.