Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Barbera d’Asti Le Orme får högsta betyg i Gourmet

Barbera d’Asti Le Orme 2015, nr 2351, 119kr

 

Recension Gourmet

”Saftigt av körsbär och blåbär med krydda och liten fatton. Gott till fredagsbiffen”

– Anders Melldén, Gourmet, nr 3 2018

Upptäck Barbera d'Asti Le Orme

Barbera d´Asti Le Orme

Barbera d´Asti Le Orme

Art nr: 235101

125:-

Volymen är 750ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.