Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Tomatsallad med mynta, oliver och fetaost – gott till stekt/grillad fisk

Tomatsallad med mynta, oliver och fetaost – gott till stekt/grillad fisk

Vi bjuder på en fräsch sallad signerad Tommy Myllymäki som passar utmärkt till stekt eller grillad fisk. En perfekt sommarmåltid som matchar de ljusa rosévinerna från Provence perfekt!

Ingredienser


Recept beräknat för 4 personer

400g tomater gärna i olika färger
100g fetaost smulad
1 rödlök tunt skivad
1 kruka färsk mynta
1dl finskurna svarta urkärnade kalamata oliver

 

Dressing:

1dl olivolja
2 msk rödvinsvinäger
1msk honung
salt

Gör så här


Blanda samman alla ingredienser till dressingen, skär upp tomaterna och häll dressingen över, toppa med övriga ingredienser
Servera med en bit stekt fisk

 

Passar till detta recept


En flaska Minuty är mer än bara ett vin, det är en symbol för Provence och en inbjudan till att komma närmare solen. För att förmedla och förstärka denna känsla lanseras i år en Limited Edition i samarbete med den amerikanska konstnären Ashley Mary. Jättesnygg om ni frågar oss.

Minuty Limited Edition

Upptäck nya Minuty Limited Edition

Minuty x Ashley Mary Limited Edition

Minuty x Ashley Mary Limited Edition

Art nr: 7518001

139:-

Volymen är 750ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.