Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Vinprovning á Marchesi Antinori

Den adliga familjen Antinori har lett utvecklingen i Toscana sedan 1385 med fokus på kvalitet och ständiga förbättringar. Det är alltså ingen slump att den 26:e generationen idag leder, inte bara ett av de äldsta, utan också ledande vinföretagen i världen. När exportchefen Alessandro Leone besökte Sverige tidigare i år bad vi honom berätta mer om Antinoris utveckling och arbetet med att låta varje vin få uttrycka sin egen identitet.

 

 

Vintips från Antinori

Villa Antinori, artikelnummer 2300

Villa Antinori

Art nr: 230001

150:-

Volymen är 750ml

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.