Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Säg yes till gås!

Varmt välkomna till en kväll i sann skånsk anda för att fira Mårten Gås med stil och tradition. Vin- och matexperten Bengt-Göran Kronstam är värd på Ulriksdals Värdshus under en novemberhelg för att presentera den klassiska måltiden och våra väl utvalda och exklusiva viner.

 

Måltiden inleds såklart med svartsoppa och följs sedan av gås på två sätt; dels den efterlängtade högtidsstunden, men också gåsen på ett nydanande och lika kulinariskt sätt, innan festmåltiden fullbordas med en äkta skånsk äppelkaka!

 

Meny

 

Svartsoppa med krås och focaccia smaksatt med gåsfett

Vin: Dos Cortados Palo Cortado 20 years, Williams & Humbert, Jerez

 

Stekt gås med rödkål, äpple och gräddsås

Vin: Marques de Murrieta Gran Reserva 2012, Rioja

 

Confiterat lår med svamp, grönkål och vinägersky

Vin: Prunotto Barbaresco 2015, Piemonte

 

Skånsk äppelkaka med vaniljsås

Vin: Rivesaltes Ambré 1985, Gérard Bertrand, Langudoc-Roussillon

 

Pris meny: 645 kronor

Pris vinpaket: 565 kronor

 

Information

 

Fredag 9/11 från kl 17

Lördag 10/11 från kl 17

Söndag 11/11 från kl 12

 

Bordsbokning Ulriksdals Värdshus

Tel 08 – 850 815

 

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.