Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Världens bästa Champagnehus!

Världens bästa Champagnehus

I den kanske allra hårdaste konkurrens som kan hittas, dvs alla de bästa producenterna i Champagne, så har vännerna på Pol Roger fått utmärkelsen ”The world’s most admired Champagne Brand” av branschtidskriften Drinks International.

Efter en stadig klättring från tredje plats 2017 och andra plats 2018 så har nu ”The most drinkable address in the world”, enligt Sir Winston Churchill, förärats med ytterligare epitet. Förutom vinernas odiskutabla kvalitet så framhålls ”kontinuitet, familjetraditioner och en ständig strävan till förbättring” som några av de faktorer som gör att Pol Roger förtjänar sin förstaplats.

Resultatet är en sammanställning av vad 300 av de främsta experterna och största inköparna i hela världen tycker, vilket såklart inte gör saken sämre. Lita på att vi kommer att återkomma i ämnet under året men just nu nöjer vi oss med att säga SKÅL och GRATTIS!

 

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.