Din beställning har lagts till i varukorgen!

Till kassan Jag vill handla mer
Är du inte redan medlem? Bli det här >
Är du inte redan medlem? Bli det här >

TILL BUTIKEN

In English En français

Halstrad lax och vit Bourgogne

Halstrad lax

Laxen är en nyttig härlig matfisk som är lätt att variera både vad gäller tillagningssätt och tillbehör. Här är några tips på hur du gifter en halstrad lax med vit Bourgogne i glasen. Bon appétit!

Halstra portionsbitar av färsk lax i en varm panna. Om du har skinnet kvar så steker du med fördel den skinnsidan först. Laxen ska få en ordentlig stekyta utan att bli bränd.

 

Serveringsförslag:


  • Brynt smör och hackade hasselnötter
  • Mango- och avokadosallad
  • Beurre blanc (smörsås) och laxrom

 

Om cookies

Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.