Välkommen till Ward Wines

Hos oss hittar du vin för alla tillfällen från familjeägda producenter i stora delar av världen.

Upptäck favoriter

Utforska vårt breda sortiment och var med i vår vinklubb Ward Wines & Vänner.

Spara favoritlistor

Favoritmarkera drycker och skapa din personliga lista.

Beställ på Systembolaget

När du klickar på köp länkas du till Systembolaget där du slutför din beställning till närmaste butik eller för hemleverans.

Välkommen till vinets underbara värld!
Vännerna på Ward Wines

Dina favoriter (0)
Wardwines
Mest sökt
champagneBlack StallionRiesling
Länder & regioner
ItalienFrankrikeUSA
Mest sökta viner
Barbaresco Reyna
379 Sek
Hållbar
Shoppen / Rött vin / Barbaresco Reyna
“En klassisk & tidlös Barbaresco från Michele Chiarlo.”

Barbaresco Reyna

Rött vin från Italien, Barbaresco, Piemonte • 750 ml • Art.nr. 7011901 • Alkoholhalt 14% • Sockerhalt 0,1 g/l
379 SekInk. moms
Passar till
Lamm
Nöt
Vegetariskt
DruvorNebbiolo
RegionBarbaresco, Piemonte
Årgång2017
SortimentBeställningssortiment
Pris
379 SekInk. moms
Producent
Michele Chiarlo
Art.nr.
7011901
Druvor
Nebbiolo
Land
Italien
Region
Barbaresco, Piemonte
Årgång
2017
Alkoholhalt
14%
Sockerhalt
0,1 g/l
Sortiment
Beställningssortiment
Karaktär

Mörkt blåröd med granatfärgad kant. Karaktären är ung, fruktig och har toner av moreller, mörka hallon, svarta bär, lakrits, örter och violer.

Om vinet

Druvorna handskördas i Barbaresco och Treiso och får efter jäsningen ligga 18 månader på stora ekliggare. Efter buteljeringen lagras viner 6 månader innan det släpps till försäljning.

Passar till

Hos Michele Chiarlo serveras vinet till vinkokt vildsvin med enbär och karljohanssvamp. Det passar även utmärkt till alla typer av kött, svamp och hårda ostar.
Serveringstemperatur: 16-18° C.

“En klassisk & tidlös Barbaresco från Michele Chiarlo.”
Michele Chiarlo

Om producenten
År 1958 buteljerade Michele Chiarlo sin första Barolo under eget namn och därefter har vinhuset successivt utökat sina vingårdar till totalt 110 hektar belägna mellan Langhe, Monferrato och Gavi varav flera topplägen i Cru-områden som Cerequio, Cannubi och Asili. Familjeföretaget Michele Chiarlo har tagit positionen som en av de tongivande kvalitetsproducenterna i Piemonte och producerar idag toppviner i Barolo, Barbaresco, Barbera d'Asti, Gavi och Moscato d'Asti.

Hållbarhet
Vinhuset arbetar integrerat med hållbarhet och omtanke om miljön i vingården genom hela produktionskedjan. I varje beslut som tas återspeglas strävan att minska odlingarnas påverkan på landskapet och människans påverkan på miljön. Michele Chiarlo var en av de första vinproducenterna i Italien att certifieras enligt VIVA.

Karaktär

Mörkt blåröd med granatfärgad kant. Karaktären är ung, fruktig och har toner av moreller, mörka hallon, svarta bär, lakrits, örter och violer.

Om vinet

Druvorna handskördas i Barbaresco och Treiso och får efter jäsningen ligga 18 månader på stora ekliggare. Efter buteljeringen lagras viner 6 månader innan det släpps till försäljning.

Fyllighet
Syra
Strävhet
Se filmen - Så går det till när du handlar vin hos oss
Upptäck viner & spara dina favoriter som du beställer på Systembolaget.

Passar till

Hos Michele Chiarlo serveras vinet till vinkokt vildsvin med enbär och karljohanssvamp. Det passar även utmärkt till alla typer av kött, svamp och hårda ostar.
Serveringstemperatur: 16-18° C.

Lamm
Nöt
Vegetariskt
Vilt
Ost
Grillat

Server Render

Michele Chiarlo

Ett av Italiens första vinhus som VIVA-certifierades

Michele Chiarlo

Om producenten
År 1958 buteljerade Michele Chiarlo sin första Barolo under eget namn och därefter har vinhuset successivt utökat sina vingårdar till totalt 110 hektar belägna mellan Langhe, Monferrato och Gavi varav flera topplägen i Cru-områden som Cerequio, Cannubi och Asili. Familjeföretaget Michele Chiarlo har tagit positionen som en av de tongivande kvalitetsproducenterna i Piemonte och producerar idag toppviner i Barolo, Barbaresco, Barbera d'Asti, Gavi och Moscato d'Asti.

Hållbarhet
Vinhuset arbetar integrerat med hållbarhet och omtanke om miljön i vingården genom hela produktionskedjan. I varje beslut som tas återspeglas strävan att minska odlingarnas påverkan på landskapet och människans påverkan på miljön. Michele Chiarlo var en av de första vinproducenterna i Italien att certifieras enligt VIVA.