Fyllig och smakrik USA-Cabernet Sauvignon med elegant uttryck från Kaliforniens nordkust. Toner av mörk mogen frukt, vilda bär och uppfriskande mineralitet. Subtil ekfatskaraktär och lång slank eftersmak.
Druvorna kommer från utvalda vingårdslägen i Kalifornien och uttrycker tydligt sitt ursprung med allt från den svala kusten och klimatet i Mendocino och Sonoma till de vindpinade kullarna i Suisun Valley, öster om San Pablo Bay, och vulkanen bergssidor längre norrut. Alla druvor skördas för hand vid optimal mognad och varje vingårdsläge hålls reparat genom hela produktionen. Skonsam pressning följt av pumping-ower för att få ut maximala aromer och färg samtidigt som tanninerna utvecklas och rundas av. Lagring på ekfat med rackning 2-3 gånger i slutet av fatlagringen och den slutliga buteljeringen. Partier åldrades på ek och rackades 2-3 gånger innan den slutliga blandningen och buteljering.
Servera till grillade rätter av alla de slag, gärna med örtiga inslag av rosmarin och timjan och med smakrika tillbehör.
Serveringstemperatur: 16-18° C
Fyllig och smakrik USA-Cabernet Sauvignon med elegant uttryck från Kaliforniens nordkust. Toner av mörk mogen frukt, vilda bär och uppfriskande mineralitet. Subtil ekfatskaraktär och lång slank eftersmak.
Druvorna kommer från utvalda vingårdslägen i Kalifornien och uttrycker tydligt sitt ursprung med allt från den svala kusten och klimatet i Mendocino och Sonoma till de vindpinade kullarna i Suisun Valley, öster om San Pablo Bay, och vulkanen bergssidor längre norrut. Alla druvor skördas för hand vid optimal mognad och varje vingårdsläge hålls reparat genom hela produktionen. Skonsam pressning följt av pumping-ower för att få ut maximala aromer och färg samtidigt som tanninerna utvecklas och rundas av. Lagring på ekfat med rackning 2-3 gånger i slutet av fatlagringen och den slutliga buteljeringen. Partier åldrades på ek och rackades 2-3 gånger innan den slutliga blandningen och buteljering.
Servera till grillade rätter av alla de slag, gärna med örtiga inslag av rosmarin och timjan och med smakrika tillbehör.
Serveringstemperatur: 16-18° C
Server Render