Kryddigt och smakrikt med toner av rosor, violblad, björnbär och en balanserad silkeslen finish.
Macerationen med skalkontakt har ägt rum under 10-12 dagar med temperaturkontroll. Därefter har vinet jäst 6 månader på rostfria ståltankar. Efter buteljering har det lagrats i vinhusets vinkällare under 2 månader innan det släpps till försäljning.
Servera till en chark- och osttallrik, antipasti eller plockmat.
Serveringstemperatur: 16° C.
Kryddigt och smakrikt med toner av rosor, violblad, björnbär och en balanserad silkeslen finish.
Macerationen med skalkontakt har ägt rum under 10-12 dagar med temperaturkontroll. Därefter har vinet jäst 6 månader på rostfria ståltankar. Efter buteljering har det lagrats i vinhusets vinkällare under 2 månader innan det släpps till försäljning.
Servera till en chark- och osttallrik, antipasti eller plockmat.
Serveringstemperatur: 16° C.
Server Render