Fylligt och smakrikt med toner av körsbär, plommon, färska örter och en fin kryddighet i eftersmaken.
Macerationen med skalkontakt har ägt rum under 10-12 dagar med temperaturkontroll. Därefter har vinet jäst 6 månader på rostfria ståltankar. Efter buteljering har det lagrats i vinhusets vinkällare under 2 månader innan det släpps till försäljning.
Servera till en mustig gryta med kött eller vegetarisk med potatispuré eller ris och en fräsch sallad.
Serveringstemperatur: 16-18° C.
Fylligt och smakrikt med toner av körsbär, plommon, färska örter och en fin kryddighet i eftersmaken.
Macerationen med skalkontakt har ägt rum under 10-12 dagar med temperaturkontroll. Därefter har vinet jäst 6 månader på rostfria ståltankar. Efter buteljering har det lagrats i vinhusets vinkällare under 2 månader innan det släpps till försäljning.
Servera till en mustig gryta med kött eller vegetarisk med potatispuré eller ris och en fräsch sallad.
Serveringstemperatur: 16-18° C.
Server Render