Välkommen till Ward Wines

Hos oss hittar du vin för alla tillfällen från familjeägda producenter i stora delar av världen.

Upptäck favoriter

Utforska vårt breda sortiment och var med i vår vinklubb Ward Wines & Vänner.

Spara favoritlistor

Favoritmarkera drycker och skapa din personliga lista.

Beställ på Systembolaget

När du klickar på köp länkas du till Systembolaget där du slutför din beställning till närmaste butik eller för hemleverans.

Välkommen till vinets underbara värld!
Vännerna på Ward Wines

Dina favoriter (0)
Wardwines
Mest sökt
champagneBlack StallionRiesling
Länder & regioner
ItalienFrankrikeUSA
Mest sökta viner
Vinprovningar

Onlineprovning med vinmakaren på San Leonardo

Torsdagen den 4 november bjuder vi in dig till en vinprovning online med Anselmo Guerrieri Gonzaga, vinmakare och ägare till egendomen och vinhuset San Leonardo i nordligaste delen av Italien.

Tillsammans med Fredrik Lindfors från Ward Wines guidas vi genom två av vinhusets viner på internationella druvor; Vette di San Leonardo på druvan Sauvignon Blanc och Terre di San Leonardo på druvan Cabernet Sauvignon.

San Leonardo är ett hyllat och välrenommerat vinhus i Trentino i den nordligaste delen av Italien. Med Alperna som närmaste granne odlas druvorna svalt i det speciella mikroklimatet och ger viner med ett extra elegant uttryck. San Leonardo anses vara ett kultvineri och deras viner jämförs ofta med de absoluta toppvinerna i världen. Häng med på en rolig och intressant provning och lär känna hur de välkända druvorna tar sitt uttryck från detta unika ursprung.

Provningen sker på engelska och sänds live från både Stockholm och Trentino, torsdagen den 4 november augusti kl 18:00 - 19:00.

Notera att båda vinerna som provas finns i Systembolagets Beställningssortiment. Leverans till din närmaste butik kan ta upp till 8 dagar, beroende på var i landet du bor.

Viner i provningen:

Server Render

Fler provningar & vinspiration

Server Render