Elegant och fruktdriven med toner av körsbär, mörka plommon, ekfat och lakrits. Koncentrerad och strukturerad med en fin syra och lång, livlig eftersmak.
Vinstockarna som är mellan 10-18 år gamla är planterade tätt vilket uppmuntrar att plantans kraft och energi går till frukten snarare än till bladverket, vilket ger ökad koncentration i bären. Odling enligt biodynamiska principer utan bevattning bidrar ytterligare till att rötterna får söka sig långt ner i jorden för att överleva. Detta ger druvor med smak och balans, utan stress som tydligt uttrycker växtplats och terroir. Vinet har jäst på öppna ståltankar och sedan lagrats i 11 månader på stora (7 500 l) franska ekfat. De stora ekfaten ger vinet balans och en subtil ekfatston.
Servera till smakrika fiskrätter som lax och tonfisk, ljust kött eller vegetariska rätter.
Elegant och fruktdriven med toner av körsbär, mörka plommon, ekfat och lakrits. Koncentrerad och strukturerad med en fin syra och lång, livlig eftersmak.
Vinstockarna som är mellan 10-18 år gamla är planterade tätt vilket uppmuntrar att plantans kraft och energi går till frukten snarare än till bladverket, vilket ger ökad koncentration i bären. Odling enligt biodynamiska principer utan bevattning bidrar ytterligare till att rötterna får söka sig långt ner i jorden för att överleva. Detta ger druvor med smak och balans, utan stress som tydligt uttrycker växtplats och terroir. Vinet har jäst på öppna ståltankar och sedan lagrats i 11 månader på stora (7 500 l) franska ekfat. De stora ekfaten ger vinet balans och en subtil ekfatston.
Servera till smakrika fiskrätter som lax och tonfisk, ljust kött eller vegetariska rätter.
Server Render