Välkommen till Ward Wines

Hos oss hittar du vin för alla tillfällen från familjeägda producenter i stora delar av världen.

Upptäck favoriter

Utforska vårt breda sortiment och var med i vår vinklubb Ward Wines & Vänner.

Spara favoritlistor

Favoritmarkera drycker och skapa din personliga lista.

Beställ på Systembolaget

När du klickar på köp länkas du till Systembolaget där du gör din beställning.

Välkommen till vinets underbara värld!
Vännerna på Ward Wines

Dina favoriter (0)
Wardwines
Mest sökt
ChampagneBlack StallionRiesling
Länder & regioner
ItalienFrankrikeUSA
Mest sökta viner
Buscareto

Conti di Buscareto

Vinhuset Conti di Buscareto grundades 2002 av två vänner och it-entreprenörer med stort intresse för vin. Tillsammans köpte de tre vingårdar i regionen Marche, och la därmed grunden för vinhuset Buscareto. Idag drivs vinhuset som ett familjekooperativ med visionen om att "vin är meningen med livet".

Aktuella viner från Buscareto
Nyhet
Hållbar
Buscareto Buscareto Verdiccio dei Castelli di Jesi
119 Sek

Hållbart & 100% återvinningsbart

Sedan start har ambitionen varit att producera vin med så liten miljöpåverkan som möjligt varit central. Det innebär bland annat att man valt ut druvor för respektive vingård där de har optimala klimatförutsättningar för att nå sin fulla potential, något som varit angörande för framgången. Respekt för naturen, geografiska förutsättningar och vingårdarna är grunden i hela företaget. Det gör att allt är 100% återvinningsbart, taket på vineriet är fyllt av solcellspaneler för att producera den egna energi och visionen är att producera vin utan några utsläpp eller bekämpningsmedel över huvudtaget.

Vinhuset har certifieringen SQNPI för odlingarna av Verdicchio och Lacrima di Morra d'Alba. Det är den officiella och internationellt godkända hållbarhetscertifieringen för vin från Marche.

Grönt, rosa & rött

I den gröna vingården odlas den inhemska druvan Verdicchio. Den ligger några kilometer från den lilla medeltida staden Arcevia, i Ripalta. Detta är ett av de vackraste, vildaste och mest okända områdena i Marche. Vingården är på 12 hektar och ger vinerna en friskhet och mineralitet.

I den rosa vingården odlas den inhemska varianten av druvan Lacrima. Vingården ligger några kilometer från havet, i Sant'Amico di Morro d'Alba. På toppen av en förtrollande vacker kulle kantat av cypresser odlas 16 hektar med druvan Lacrima. Jordmånen och platsen bidrar till de sammetslena tanninerna i vinerna.

I den röda vingården odlas nationella och internationella druvsorter. Några kilometer från Ancona och Conero-området, i Cassero di Camerata Picena, odlas 10 hektar vingårdar. Detta är den perfekta platsen för att ge koncentration och struktur till druvor som Montepulciano, Sangiovese och Cabernet Sauvignon.

Mer vinspiration

Server Render