Välkommen till Ward Wines

Hos oss hittar du vin för alla tillfällen från familjeägda producenter i stora delar av världen.

Upptäck favoriter

Utforska vårt breda sortiment och var med i vår vinklubb Ward Wines & Vänner.

Spara favoritlistor

Favoritmarkera drycker och skapa din personliga lista.

Beställ på Systembolaget

När du klickar på köp länkas du till Systembolaget där du slutför din beställning till närmaste butik eller för hemleverans.

Välkommen till vinets underbara värld!
Vännerna på Ward Wines

Dina favoriter (0)
Populära sökningar
rosévinchampagneBlack StallionRiesling
Populära produkter
Gérard Bertrand

Vinhuset Gérard Bertrand

Gérard Bertrand är en starkt lysande ledstjärna i Languedoc-Roussillon för att framhäva de unika druvsorterna, de regionala vinstilarna och för att främja kvalitet framför kvantitet i området. Vinhuset är även den ledande franska producenten av ekologiska viner och Gérard är personligen mycket engagerad i hållbar utveckling och miljöfrågor. Genom att noggrant följa arbetet enligt Demeter-certifieringen ökas den biologiska mångfalden på vingårdarna. Det senaste beviset är biodlingar där flera av vingårdarna producerar sin egen honung.

Utvalda favoriter
Biodynamisk
Ekologisk
Gérard BertrandCigalus Rouge
319 Sek
Hållbar
Ekologisk
Gérard BertrandChâteau l'Hospitalet La Réserve Rouge
179 Sek
Hållbar
Gérard BertrandGris Blanc Rosé
99 Sek
Utvalda favoriter

Server Render

Hantverk och hållbar tradition
Gérard Bertrand är en välkänd och välrenommerad familjeägda vinproducent med hjärtat i Languedoc-Roussillon. Gérard Bertrand, som driver vinhuset med samma namn, är uppvuxen på en vingård i Corbières i södra Frankrike men startade egentligen sin karriär som rugbyspelare på elitnivå.

När hans far dog 1987 så tog Gérard över familjegården och startade företaget Sociéte des Vins Gérard Bertrand. Genom åren har han förvärvat ett antal egendomar runtom i södra Frankrike för produktion av rött viner, vitt viner, rosévin och mousserande viner. Sedan 2002 har vinhuset arbetat målmedvetet med hållbarhet i vingårdarna och idag odlas samtliga 15 egendomar med totalt 920 hektar helt biodynamiskt.

Utvalda viner från Gérard Bertrand
Hållbar
Ekologisk
Gérard BertrandChâteau l'Hospitalet La Réserve Rouge
179 Sek
Biodynamisk
Ekologisk
Gérard BertrandCigalus Rouge
319 Sek
Hållbar
Ekologisk
Gérard BertrandCigalus Blanc
319 Sek
Hållbar
Ekologisk
Gérard BertrandChâteau l'Hospitalet La Réserve Blanc
179 Sek
Ekologisk
Hållbar
Gérard BertrandChâteau l'Hospitalet Grand Vin
345 Sek
Hållbar
Ekologisk
Gérard BertrandRivesaltes Ambré
119 Sek
Utvalda viner från Gérard Bertrand

Server Render

Hållbarhet
Gérard Bertrand utsågs 2011 till ”European Winery of the Year” av magasinet The Wine Enthusiast och vid två tillfällen har Gérard Bertrands viner serverats vid Nobelbanketten i Stockholms Stadshus. I december 2020 utsågs Gérard Bertrand till "Green Personality of the Year" av The Drinks Business:

"I mer än 30 år har jag arbetat medvetet med att styra om våra odlingar för att göra hela processen vid vinframställning mer hållbar. Jag är övertygad om att vinodling i harmoni med naturen är det bästa sättet att skapa fantastiska viner och rätt väg att visa vår omtanke för naturen. Jag är glad och stolt att bli tilldelad detta pris som belyser mitt genuina engagemang. Be the Change!" säger Gérard Bertrand

Gérard Bertrands mål är att genom sin breda portfölj av kvalitetsviner och årliga event på Estaten Château L’Hospitalet, dela sin passion för ”L’ART DE VIVRE LES VINS DU SUD” med konsumenter världen över. En passion för medelhavets livsstil och dess rikedom och mångfald av historia, gastronomi och konst.