Klar rubinröd färg och en livlig doft av syrliga körsbär, tranbär, apelsin i kombination med jordiga undertoner. I smaken utvecklas toner av mörk frukt, kryddighet och subtila blommiga inslag. Vinet har en elegant struktur och potential att utvecklas i 8–12 år.
Pinot Noir druvorna kommer från vingården Roserock i Eola-Amity Hills, Willamette Valley. De skördas för hand, sorteras och jäses separat för att få fram platsens uttryck. Odlingsplatsen präglas av gammal vulkanjord, perfekt höjd över havet och unika svalkande vindar, vilket ger druvorna ett svalare micro klimat. Vingården Roserock är L.I.V.E.-certifierad och arbetet i vingården sker hållbart.
Servera till svamprisotto, halstrad tonfisk med asiatiska smaker, anka med körsbärssås där vinets syra och röda frukt möter fetman i ankan perfekt eller kalv, fläskfilé eller kyckling med örter och ugnsrostade rotfrukter. Även gott att servera till en Brie, Taleggio eller lagrad Comté, där milda ostar låter vinets elegans lysa.
Klar rubinröd färg och en livlig doft av syrliga körsbär, tranbär, apelsin i kombination med jordiga undertoner. I smaken utvecklas toner av mörk frukt, kryddighet och subtila blommiga inslag. Vinet har en elegant struktur och potential att utvecklas i 8–12 år.
Pinot Noir druvorna kommer från vingården Roserock i Eola-Amity Hills, Willamette Valley. De skördas för hand, sorteras och jäses separat för att få fram platsens uttryck. Odlingsplatsen präglas av gammal vulkanjord, perfekt höjd över havet och unika svalkande vindar, vilket ger druvorna ett svalare micro klimat. Vingården Roserock är L.I.V.E.-certifierad och arbetet i vingården sker hållbart.
Servera till svamprisotto, halstrad tonfisk med asiatiska smaker, anka med körsbärssås där vinets syra och röda frukt möter fetman i ankan perfekt eller kalv, fläskfilé eller kyckling med örter och ugnsrostade rotfrukter. Även gott att servera till en Brie, Taleggio eller lagrad Comté, där milda ostar låter vinets elegans lysa.
Server Render