Komplex, utvecklad doft med inslag av gula äpplen, rostat bröd, mörk choklad och citrus. Komplex, utvecklad, mycket frisk smak med inslag av gula äpplen, rostat bröd, mörk choklad, citrus och mineral.
Druvorna kommer från 20 grand och premier cru lägen i Montagne de Reims och Côte des Blancs. Vinet stabiliseras två gånger innan jäsning, den första gången direkt efter pressningen, sedan ytterligare en gång i ståltank. Jäsningen görs därefter i ståltankar där varje vingård jäser separat. Temperaturen under jäsningsperioden överstiger inte 18°C. Pol Roger Brut Vintage får efter den andra jäsningen vila i flaska i 8-10 år innan den når marknaden. Remuage sker för hand. Dosage: 7 g/l
Servera som aperitif eller sällskapsvin, men är även en passande champagne till mildare rätter av fisk, kyckling och kalv.
Komplex, utvecklad doft med inslag av gula äpplen, rostat bröd, mörk choklad och citrus. Komplex, utvecklad, mycket frisk smak med inslag av gula äpplen, rostat bröd, mörk choklad, citrus och mineral.
Druvorna kommer från 20 grand och premier cru lägen i Montagne de Reims och Côte des Blancs. Vinet stabiliseras två gånger innan jäsning, den första gången direkt efter pressningen, sedan ytterligare en gång i ståltank. Jäsningen görs därefter i ståltankar där varje vingård jäser separat. Temperaturen under jäsningsperioden överstiger inte 18°C. Pol Roger Brut Vintage får efter den andra jäsningen vila i flaska i 8-10 år innan den når marknaden. Remuage sker för hand. Dosage: 7 g/l
Servera som aperitif eller sällskapsvin, men är även en passande champagne till mildare rätter av fisk, kyckling och kalv.
Server Render
Server Render