Välkommen till Ward Wines

Hos oss hittar du vin för alla tillfällen från familjeägda producenter i stora delar av världen.

Upptäck favoriter

Utforska vårt breda sortiment och var med i vår vinklubb Ward Wines & Vänner.

Spara favoritlistor

Favoritmarkera drycker och skapa din personliga lista.

Beställ på Systembolaget

När du klickar på köp länkas du till Systembolaget där du gör din beställning.

Välkommen till vinets underbara värld!
Vännerna på Ward Wines

Dina favoriter (0)
Wardwines
Mest sökt
ChampagneBlack StallionRiesling
Länder & regioner
ItalienFrankrikeUSA
Mest sökta viner
Reportage

Gérard Bertrand ”Green Personality of the Year”

Drinks Business Green Award 2020 har utsett Gérard Bertrand till ”Green Personality of the Year”

The Drinks Business Green Awards är en utmärkelse som årligen delas ut av The Drinks Business. Målsättningen är att höja medvetenheten för klimatet och hållbarhetsfrågor inom dryckesbranschen genom att lyfta fram goda exempel på klimatsmarta initiativ. Priset tilldelas varje år en person som inspirerar andra genom aktiva och handfasta handlingar för såväl det egna företaget som en bredare publik, vilket bidrar till en mer hållbar planet.

”Jag är mycket hedrad över att bli utnämnd till ”Green Personality of the Year”. I mer än 30 år har jag arbetat medvetet med att styra om våra odlingar för att göra hela processen vid vinframställning mer hållbar. Jag är övertygad om att vinodling i harmoni med naturen är det bästa sättet att skapa fantastiska viner och rätt väg att visa vår omtanke för naturen. Jag strävar alltid efter en positiv inverkan genom de aktiviteter vi gör och är väl medveten om mitt ansvar som vinmakare gentemot miljön och den biologiska mångfalden. Jag är glad och stolt att bli tilldelad detta pris som belyser mitt genuina engagemang. Be the Change!” säger Gérard Bertrand

Gérard Bertrand tilldelas priset som ”Green Personality of the
Year”. Gérard fick även juryns omnämnande ”the Best Organic initiative” för hur han bedriver sin verksamhet i syfte att bygga en bättre värld, genom bland annat utvecklingsprojektet ”Bee Friendly wines”.

Vinhuset Gérard Bertrand har idag sex olika nivåer på certifieringar för viner från olika delar av vingården; ekologiskt odlat, ekologiskt, vegan vänligt, sulfitfritt samt biodynamiskt framställda viner.

Viner från Gérard Bertrand

Server Render

Perfect pairs till vin från Gérard Bertrand

Server Render