Vem säger att ett glas vin hemma måste kännas... som hemma? Med Mont-Redon Côtes-du-Rhône förvandlas ditt kök till en livlig bistro, din balkong till en takbar eller ditt vardagsrum till ett stimmigt hörnbord på en vinbar i Paris.
Med Mont-Redon Côtes-du-Rhône skapar du krogkänslan (som du vill) men utan bordsbokning eller en saftig nota. Vi citerar Martin Andersson köksmästare på Stationen i Uppsala: ”För att få till den där riktigt bra Bistrokänslan hemma behöver du bara: Ett bra vin, bra råvaror och trevligt sällskap."
Tillsammans med några väl utvalda krogar och Niclas Tuomela från Sveriges Mästerkock har vi tagit fram några maträtter som hjälper dig att skapa din krogkänsla - det behöver inte vara svårare än så här!
Klassiker från krogen med recept för att laga hemma
Mont-Redon Réserve är mjukt, kryddigt och precis sådär lagom elegant.
Toner av solmogna hallon, björnbär, lagerblad och en liten hint av lakrits och fat. Ett vin som funkar lika bra till pytt i panna som till en råbiff med pommes, mustiga grytor, en perfekt stekt köttbit eller en härlig pizza. Här snackar vi vardagslyx utan krångel – den sköna bistrokänslan, fast hemma.
Läs mer om Château Mont-Redon