Vinet har en delikat rubinröd nyans. Intensiva toner av mogen frukt ,ed inslag av björnbär och viol. Druvtypiska tanniner som ger vinet en imponerande struktur och ryggrad,
Druvorna skördas för hand i början av oktober. I vineriet avstjälkas och pressas druvorna försiktigt innan musten överförs till rostfria ståltankar för alkoholjäsning med temperaturkontroll. Lagring sker under fem månader i rostfria ståltankar innan buteljering och en stunds vila i vinkällaren. Lagras i mörkt svalt utrymme +5 år.
Servera till rött kött och vilt med mustiga såser och tillbehör som balanseras fint tack vare vinets tanniner. Även utmärkt för att avsluta en måltid, tillsammans med halvhårda ostar som t.ex. Castelmagno med lavendelhonung,
Vinet har en delikat rubinröd nyans. Intensiva toner av mogen frukt ,ed inslag av björnbär och viol. Druvtypiska tanniner som ger vinet en imponerande struktur och ryggrad,
Druvorna skördas för hand i början av oktober. I vineriet avstjälkas och pressas druvorna försiktigt innan musten överförs till rostfria ståltankar för alkoholjäsning med temperaturkontroll. Lagring sker under fem månader i rostfria ståltankar innan buteljering och en stunds vila i vinkällaren. Lagras i mörkt svalt utrymme +5 år.
Servera till rött kött och vilt med mustiga såser och tillbehör som balanseras fint tack vare vinets tanniner. Även utmärkt för att avsluta en måltid, tillsammans med halvhårda ostar som t.ex. Castelmagno med lavendelhonung,
Server Render