Välkommen till Ward Wines

Hos oss hittar du vin för alla tillfällen från familjeägda producenter i stora delar av världen.

Upptäck favoriter

Utforska vårt breda sortiment och var med i vår vinklubb Ward Wines & Vänner.

Spara favoritlistor

Favoritmarkera drycker och skapa din personliga lista.

Beställ på Systembolaget

När du klickar på köp länkas du till Systembolaget där du gör din beställning.

Välkommen till vinets underbara värld!
Vännerna på Ward Wines

Dina favoriter (0)
Wardwines
Mest sökt
ChampagneBlack StallionRiesling
Länder & regioner
ItalienFrankrikeUSA
Mest sökta viner
Reportage

Smidig hemleverans på 3-5 dagar

Visste du att Systembolaget erbjuder smidig hemleverans av hela sortimentet direkt hem till din dörr? Nu är erbjudandet även utökat till hemleverans på fler orter i landet.

Välj ut dina favoritviner bland både röda viner, vita viner, mousserande och champagne och köp dem med hemleverans, smidigt och enkelt och bara några knapptryck bort.

Nedan berättar vi mer om hur Systembolagets tjänst funkar.

Så går det till när du köper vin med hemleverans

Gå in på systembolaget.se och logga in på ditt konto. Om du inte har ett eget konto tar det bara ett par minuter att skapa det. Klicka på "Handla online" på startsidan och välj "Hemleverans". Skriv in det postnummer dit du vill få din leverans.

Lägg ditt favoritvin och de viner som du valt på wardwines.se i varukorgen. Tänk på att du vid hemleverans betalar du per kolli och att ett kolli till exempel kan innehålla 12 flaskor vin. Det första kollit du beställer kostar 120 kr och nästkommande kolli kostar 80 kr. Det betyder att två kartonger med 24 flaskor vin kostar 200 kr, tre kartonger kostar 280 kr etc. Fullständig prislista och hur du kan kombinera olika typer av produkter hittar du hos Systembolaget här.

Leveranstiden är vanligen 4-6 arbetsdagar och bor du i Stockholm går det oftast på 3-5 dagar.

När du valt ut dina viner går du igenom din beställning och klickar på "Till kassan". Här skriver du leveransadress och väljer en ledig leveransdag för din beställning. Klicka "Fortsätt till betalning" och betala med swish, direktbetalning via din bank eller kort. Efter genomförd beställning och betalning till Systembolaget får du en bekräftelse till din mejl.

När det är dags för leverans får du ett SMS strax innan Bring kommer till dig med dina varor. Det är viktigt att den som tar emot beställningen har fyllt 20 år och kan uppvisa leg.

Snabbt & smidigt, eller hur!

Här hittar du tips på goda viner!

Server Render