Välkommen till Ward Wines

Hos oss hittar du vin för alla tillfällen från familjeägda producenter i stora delar av världen.

Upptäck favoriter

Utforska vårt breda sortiment och var med i vår vinklubb Ward Wines & Vänner.

Spara favoritlistor

Favoritmarkera drycker och skapa din personliga lista.

Beställ på Systembolaget

När du klickar på köp länkas du till Systembolaget där du gör din beställning.

Välkommen till vinets underbara värld!
Vännerna på Ward Wines

Dina favoriter (0)
Wardwines
Mest sökt
ChampagneBlack StallionRiesling
Länder & regioner
ItalienFrankrikeUSA
Mest sökta viner
Vinprovningar

Ward Wines Vinfestival

Välkommen till vår värld av viner på Ward Wines Vinfestival. Fredagen den 12 maj möter du vinmakare och människorna bakom vinet från över 40 välkända vinproducenter. Passa på att samla dina vänner för en stund i vinets underbara värld, prova uppskattade klassiker, upptäck nya favoriter & lär dig mer om vin.

Välkommen vår värld av viner tillsammans med vinproducenter från olika delar av världen!

Upptäck vår värld av viner

På Ward Wines Vinfestival möter du människorna bakom vinet från över 40 välkända vinproducenter. Det är ett tillfälle för dig att prata med vinmakare, prova viner från olika delar av världen, mingla, stanna till i Speakers-corner för att ta del av korta provningar eller fördjupa dina kunskaper i en Master Class. Låt dig även inspireras av vinkartor, få tips och råd gällande vinkylar och lär dig mer om valet av vinglas.

Under de olika menyvalen på anmälningssidan kan du läsa mer om vad som händer på Vinfestivalen, teman för Master Class och alla vinproducenter som är på plats för att möta dig.

Välkommen till vår värld av viner fredagen den 12 maj kl 16:00-19:00 i Vinterträdgården på Grand Hôtel.

Vinkartor från Bruschery

På Vinfestivalen möter du Brushery som presenterar flera av sina fina vinkartor och konst för oss vinälskare. Stanna till och låt dig inspireras av dekorativa och detaljrika vinkartor som får oss att längta till vinregioner runtom i världen. Under Ward Wines Vinfestival kan du köpa utvalda posters till specialpris eller beställa en karta med din favoritregion för att låta din passion för vin blomstra på väggarna i ditt hem.

Riedelglas med Öl & Vinmagasinet

På Vinfestivalen möter du Robert från Öl & Vinmagasinet som kan glas så mycket bättre än många andra. Här kommer du att upptäcka att ett glas är mer än bara design och funktion, oavsett vilken dryck du ska servera. Under Ward Wines Vinfestival får du möjlighet att jämföra och lära dig mer om glas från Riedel samtidigt som du får ta del av förmånliga erbjudanden på både glas och roliga tillbehör.

Vinkylar från Temptech

På Vinfestivalen möter du Barry från Temptech som är experter på vinkylar och på korrekt förvaring av vin. Med över 15 års erfarenhet i branschen och med över 100 unika modeller i alla prisklasser och storlekar samt 4 olika varumärken av vinkylar så kan de tryggt kalla oss Europas största vinkylsexpert.

Temptech är en norsk vitvarutillverkare som hängivit sig till det de älskar mest, vin och lagring av vin. Under Ward Wines Vinfestival kan du fråga om tips och råd, spana in olika modeller på vinkylar och ta del av förmånliga erbjudanden.

Mer vinspiration

Server Render